Paketi fiskalizacije

Bum.hr  Vam nudi softverske pakete koji zadovoljavaju zakonske uvjete fiskalizacije. U ponudi su Standardni fiskalni paket, Specijalizirani paketi za određene djelatnosti i Paket po Vašoj mjeri. Specijalni paketi uključuju određene module pomoću kojih su prilagođeni za obavljanje određene djelatnosti, a u Paketu po Vašoj mjeri sami birate module koji su Vam potrebni. Razgledajte ponudu naših paketa i kontaktirajte nas za sve dodatne informacije. ​
Standardni paket je paket koji zadovoljava opće zakonske uvjete fiskalizacije i namijenjem je svakom poreznom subjektu koji je obvezan prilagoditi se tim uvjetima i omogućava legalno poslovanje i izdavanje računa.
opširnije

Specijalizirani fiskalni paketi
Paket fiskalizacije specijalno prilagođen poslovanju odvjetnika

opširnije »Paket koji osim zadovoljavanja zakonskih okvira fiskalizacije nudi module za kvalitetno upravljanje poslovnim procesima dentalnih ustanova ili ordinacija. 
opširnije »Naš paket za kozmetičare prilagođen je nužnim uvjetima fiskalizacije i karakterizira ga jednostavnost korištenja. 

opširnije »Uz osnovne module koji Vam osim nužnih uvjeta fiskalizacije omogućavaju praćenje ulaza i lzlaza gotovine kroz blagajnu nudimo Vam i module za poboljšanje poslovanja.
opširnije »Vrijeme paragon bloka je prošlo, pripremite se za novo doba. Ne strahujte od fiskalizacije, rješenje je stiglo - 

Cvječarski fiskalni paket Bum.hr-a!

opširnije »Vođenje vlastitog obrta zahtijeva mnogo papirologije, a uz pomoć modula koji se nalaze u našem softverskom paketu specijaliziranom za Vas obrtnika sva se papirologija vodi na jednom mjestu.
opširnije »Djelatnost u kojoj izdavanje velikog broja računa predstavlja svakodnevnu praksu. Moduli koje smo razvili za Vas omogućuju urednu evidenciju istih te olakšavaju ostale poslove vezane uz vođenje Maloprodajne trgovine. 
opširnije »Prodaja na veliko iziskuje visok stupanj organizacije: praćenje ljudi povezanih s tvrtkom i komunikacija s njima, praćenje ulaznih i izlaznih računa, vođenje skladišta, popis zaposlenika...
opširnije »Želite zadovoljiti zakonske potrebe fiskalizacije i biti uspješni u vođenju trgovine koja se bavi Maloprodajom i Veleprodajom? Vođenje poslovnih knjiga iziskuje previše vremena? Tada su moduli koje smo pripremili savršeno rješenje za Vaše probleme. 
opširnije »Obiteljska poljoprivredna gospodarstva pokazuju kako se poljoprivreda odmaknula od proizvodnje samo za vlastite potrebe i okrenula tržišnoj proizvodnji za koju smo pripremili određena softverska rješenja.
opširnije »Paket za poljoprivrednike osim obvezne fiskalne kase koja zadovoljava zakonske okvire fiskalizacije nudi i module koji olakšavaju posao svakom poljoprivredniku.
opširnije »Evidencija mušterija i usluga, vođenje skladišta i dokumentacije te izdavanje računa Vam predstavljaju svakodnevnicu? Osim pružanja usluga bitna Vam je i komunikacija sa korisnicima? Tada imamo pravo rješenje za Vas. 
opširnije »U specijaliziranom paketu koji smo pripremili za Vas pronađite alate koje možete primijeniti u svakodnevnom poslovanju.
opširnije »Paket pripremljen sa svrhom da olakša sistematizaciju i evidenciju projektantske i ostale dokumentacije. Savršeno rješenje za projektantske urede.
opširnije »
Suvremeno i jednostavno rješenje fiskalizacije namijenjeno javnim bilježnicima.
opširnije »

Suvremeno i jednostavno rješenje fiskalizacije namijenjeno prevoditeljima.
opširnije »

Niste se pronašli u nijednom od ponuđenih specijaliziranih paketa? Naručite Paket po Vašoj mjeri.
opširnije »